preskoči na sadržaj
Vijesti

Dan zahvalnosti za plodove zemlje 2019.

Na Svjetski dan hrane, 16. listopada 2019., učenici razredne nastave MŠ obilježili su Dan zahvalnosti za plodove zemlje i Dan kruha.


U svojim su razredima mijesili tijesto, slušali priče o kruhu, pjevali, imali likovne aktivnosti pa i razredne goste.

Tako su prvašići ugostili školsku kuharicu Ginu Ivančević koja im je pokazala kako se mijesi tijesto za kruh. Izradili su svoje kruščiće i potom ih ispekli.

Četvrtaši su ugostili prave pizza majstorice,dvije kuharice: Mirjanu Perić i Nikolinu Vinković. Pokazale su im kako se mijesi i radi pizza, pa su tada učenici provjerili što su naučili. Svi su sudjelovali u pripremi, miješenju, izradi i kušanju pizze.

Na kraju ovog radnog dana svi su učenici priredili zajedničku izložbu hrane u školskom holu. Zajedno su blagovali i družili se.

 

 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Melita Pek   datum: 16. 10. 2019.

Tražilica



Prijava na Office365

Projekti



Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


e-Dnevnik


Poveznice

e-Matica

Obrazovanje
 • Suradnici u učenju
 • Stručni skupovi
 • AZOO
 • MZOŠ
 • CARNet

Dnevni tisak

Bjelovar

Pretraživanje
 • Google




Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 10. 2017.

Ovaj mjesec: 2679
Ovaj tjedan: 401
Danas: 45




preskoči na navigaciju